Våra tjänster

Vad vi erbjuder

Fogelgrens Byggservice (AB), som startades i liten skala 2006, har genomgått en positiv utveckling och expanderat snabbt. Men vi är fortfarande det genuina familjeföretaget. Grundaren, och tillika ägaren, Rikard Fogelgren har mångårig praktisk erfarenhet som byggnadssnickare och ett stort kontaktnät med många skickliga underentreprenörer och samarbetspartners.

Idag har vi en fast personalstyrka på cirka 15 välutbildade och professionellt kvalificerade medarbetare. Sedan 2012 finns vi också i egna lokaler, på Svarvargatan centralt i Vänersborg, vilket ger oss ännu större möjligheter. Vi är AA-certifierade och innehar ID06.

Vi riktar oss såväl till fastighetsföretag, bostadsrättsföreningar och försäkringsbolag som till privatpersoner. Vi har resurser som gör oss verkligt flexibla och vi åtar oss en mängd olika uppdrag, från små och snabba servicejobb till omfattande totalentreprenader. Våra styrkor ligger i att erbjuda hög kvalitet i alla lägen samt att hålla en hög servicenivå och leveranssäkerhet över hela linjen. Som kund ska du alltid känna dig nöjd efter att ha anlitat oss. Välkommen till Fogelgrens Byggservice (AB)!

- Innehar ID06

Adress

Svarvargatan 1,
462 56 Vänersborg

Org. nummer

Fogelgrens Byggservice AB
556886-4192