Fogelgrens Byggservice (AB)

Fogelgrens Byggservice (AB), som startades i liten skala 2006, har genomgått en positiv utveckling och expanderat snabbt. Men vi är fortfarande det genuina familjeföretaget. Grundaren, och tillika ägaren, Rikard Fogelgren har mångårig praktisk erfarenhet som byggnadssnickare och ett stort kontaktnät med många skickliga underentreprenörer och samarbetspartners.

Idag har vi en fast personalstyrka på cirka 15 välutbildade och professionellt kvalificerade medarbetare. Sedan 2012 finns vi också i egna lokaler, på Svarvargatan centralt i Vänersborg, vilket ger oss ännu större möjligheter. Vi är AA-certifierade och innehar ID06.

Vi riktar oss såväl till fastighetsföretag, bostadsrättsföreningar och försäkringsbolag som till privatpersoner. Vi har resurser som gör oss verkligt flexibla och vi åtar oss en mängd olika uppdrag, från små och snabba servicejobb till omfattande totalentreprenader. Våra styrkor ligger i att erbjuda hög kvalitet i alla lägen samt att hålla en hög servicenivå och leveranssäkerhet över hela linjen. Som kund ska du alltid känna dig nöjd efter att ha anlitat oss. Välkommen till Fogelgrens Byggservice (AB)!

En trygg byggpartner

Ända sedan starten har vi gjort många uppdrag åt privatpersoner, både som totalentreprenör och underentreprenör. Att arbeta hemma hos människor är alltid speciellt och det ställer höga krav på oss. Med vår erfarenhet i ryggen vet vi vikten av att passa tider, ha ordning och reda och att ha en nära dialog med dig som kund. För det är ju tillsammans som vi tar fram den bästa lösningen. Alla våra medarbetare besitter en väldigt hög social kompetens och har alltid målet att du som kund ska bli riktigt nöjd.

Vi utför alla typer av jobb åt privatpersoner. Vi fixar ditt kök, bygger om ditt badrum och byter panel. Plus en massa annat. När det gäller kök har vi nära samarbeten med Ballingslöv och Kvik, två kvalitetsleverantörer av kök. Oftast väljer du som kund själv ut ditt kök, sedan sköter vi resten. Självklart monterar vi också kök av andra märken. När det gäller badrum jobbar vi sedan lång tid tillbaka tillsammans med Golvman, som har över 30 år i branschen. Kvalitet hos såväl våra samarbetspartners som hos oss leder till en slutprodukt av högsta klass.

Telefon E-post