Fogelgrens Byggservice har inlett samarbete med SolviQ

Fogelgrens Byggservice har inlett samarbete med SolviQ 

2020-11-24

Fogelgrens Byggservice vill förenkla för dig som kund och hjälpa dig med helheten. De kan nu därför även erbjuda solcellslösningar i samband med takbyte. Fogelgrens Byggservice har inlett samarbete med SolviQ som är en lokal solcellsspecialist, som utför snygga och professionella solcellsinstallationer i Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla med omnejd.

- Vi ser att efterfrågan på solceller ökar kraftigt och vi på Fogelgrens Byggservice vill såklart vara en del av den utvecklingen och kunna förenkla och hjälpa våra kunder med alla delar hela vägen i takbyte-processen, vid ett och samma tillfälle. Därför kan vi nu, tack vare samarbete med SolviQ, erbjuda våra kunder en god samordning och prisvärd helhetslösning i samband med takbyten. Kund sparar både pengar och miljö och slipper krångel, berättar Rikard Fogelgren, VD på Fogelgrens Byggservice i Vänersborg.

Det är ju inte helt lätt för gemeneman hur solceller fungerar idag och vilka typer av tak som passar för solceller osv.

- Nej, det är ju inte det och ofta dyker det upp många frågor som till exempel; Hur länge håller det? Hur stor yta krävs? Vad kostar det? Krävs bygglov? Vi vill därför kunna hjälpa våra kunder att känna trygghet i allt detta. Vi ser att solenergirevolutionen är här för att stanna och i samarbete med SolviQ vet vi att vi tillsammans kan leverera kvalité och kundnöjdhet, avslutar Rikard Fogelgren.

Telefon E-post