Köksrenoveringar

Fogelgrens Byggservice (AB) utför alla typer av köksrenoveringar, givetvis enligt gällande branchregler och garantier. Vi har ett nära samarbete med Elkedjan, Ballingslöv och KVIK men vi monterar självklart andra leverantörers kök. Välkommen med en förfrågan till oss.

Ballingslöv

Ballingslöv

– kvalitetskoncept för kök, bad och förvaring

På Fogelgrens Byggservice (AB) har vi ett flertal snickare med särskild yrkeskompetens inom inrednings- och köksbyggande. De har expertkunskaper och genomgår fortlöpande specialutbildningar på det här området, vilket gör att de alltid är uppdaterade på moderna inredningslösningar.

Vi arbetar mycket gärna med Ballingslövs produkter och rekommenderar de speciella inredningskoncept för kök, bad och förvaring som varumärket står för. Här talar vi om verkligt högkvalitativa lösningar, det vet vi av egen erfarenhet och alla nöjda kunder som valt inredning från Ballingslöv. Ett kök från Ballingslöv håller en kvalitet som helt klart ligger på en betydligt högre nivå än genomsnittet. Ballingslöv har sina rötter i den skånska naturen, köksfabriken i den idylliska orten bygger vidare på fina hantverkstraditioner sedan etableringen 1929.

När det gäller köksprodukter samarbetar vi med Elkedjan på överby. Elkedjan är idag en av de marknadsledande aktörerna, med 200 butiker och 1 400 anställda elektriker.

”Du som väljer Ballingslövs produkter kan känna dig trygg med att designen är väl genomarbetad, vi arbetar med ledande arkitekter och formgivare. När vi levererar köket hem till dig är mycket förberett, till och med köksluckorna sitter på plats. Detta ger bästa förutsättningar för att snabbt få köket på plats.”


 

Kvik

Kvik

– prisvärda danska designkök

I mer än 30 år har Kvik levererat dansk design till låga priser. En innovativ design, snabba leveranser och låga priser är typiskt för Kvik. Det konceptet håller företaget fast vid och fortsätter att utveckla. Nytänkandet inom Kvik har med tiden lett till introduktionen av en lång rad innovativa idéer som har inspirerat många kunder.

Kvik har alltid utmanat vanetänkandet, till exempel när det gäller sättet att sälja kök på. Kvik har alltid de mest populära och efterfrågade varorna på lager. Därför kan företaget snabbt leverera varor av högsta kvalitet, i enlighet med kundernas drömmar och önskemål.

Fogelgrens Byggservice (AB) har samarbetat med Kvik i flera år. Vi har stor erfarenhet och ett stort kunnande av att installera deras kök. Det innebär att våra installationer håller en hög kvalitet.

Telefon E-post